Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Ungari köökAutor(id): Peeter Kard; toimetanud Ingrid Sõnajalg
Kujundaja: Heiki Loomann
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 1994
Originaalkeel:
ISBN: 998580712X
Lehekülgi: 314
Sari: Maailma toite 1
Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 175 × 220 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
#T222# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL.
Hõimurahva rahvusköögist leiavad meie perenaised lihtsaid ja koduseid retsepte igapäevasele toidulauale ja samas piisavalt ka eksootilisi piduroogasid. Sellised ungari toidud, nagu guljašš, paprikašš, letšo, põrkõlt, praetud kanapoeg, kalasupp, küpsetatud põrsas, hanepraad ja hanemaksapasteet, on kuulsad üle kogu maailma.
Märksõnad
rahvustoidud
ungari
kokaraamatud
Maailma toite
Hind:
9,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Koostanud Marika Vingissar, Kasulikud kalatoidud. 50 retsepti!,
Ühinenud Ajakirjad, 2020, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 sousti,
Perona, 1991, hind: 2,50 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 5,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1978, hind: 3,00 eurot
Jamie Oliver, Jamie teeb,
Pegasus, 2014, hind: 25,00 eurot
Joel Ostrat, Joel Ostrat ja superbandiidid. Päris kokaraamat: retsepte ja köögiseiklusi Lõuna-Eestist,
2015, hind: 21,00 eurot
Ragne Värk, Andra Kalda, Retseptisahtel käsitöökapis,
Varrak, 2013, hind: 15,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Kokaraamatud all on 2361 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!