Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Suur kokaraamat. Kulinaarne avastusreis. Rohkem kui 800 retseptiAutor(id):
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2002
Originaalkeel:
Tõlkija: Merike Kass
ISBN: 9985735633
Lehekülgi: 400
Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 228 × 282 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
On sul lusti asuda kulinaarsele avastusreisile? Sellest kaunite fotodega suurest kokaraamatust leiad nii tuntud põhiretseptid, rahvusvahelise köögi klassikalised road kui palju uudseid ja põnevaid ideid ning näpunäiteid maitsvate toitude valmistamiseks. Õpetame keetma isuäratavaid suppe ja kastmeid, küpsetama põnevaid ja hõrke liha- ning vormiroogasid, valmistama tervislikke salateid ja köögiviljatoite, magustoitude peatükis tutvustame ka hinnatumaid juustusorte. Põnevat avastamist ja head isu!
Originaali pealkiri: Dr. Oetker, Das Grosse Kochbuch
Märksõnad:
kokaraamatud
Hind:
18,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1975, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele,
1991, hind: 1,50 eurot
Patti Delmonte, Kokka ise kassile! Tervislikud toidud - suurepärased retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 4,50 eurot
Praetud lihatoidud,
International Masters Publishers AB, 2012, hind: 5,00 eurot
Sven Azojan, Liharaamat. Kodu & Aed,
Forma Media, 2005, hind: 3,50 eurot
S. Kuuse (koostaja), Pirukad,
AS ATA, 1995, hind: 8,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 6,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!