Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Suur kokaraamatAutor(id):
Kujundaja: Anne Pikkov
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2003
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Marju Algvere, Elo Jakobson, Ingrid Järv
ISBN: 9985307984
Lehekülgi: 608
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 200 × 265 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 249
Kogukas ja praktiline kokaraamat, kus ei anta mitte ainult 1000 mõnusat retsepti igaks elujuhtumiks, vaid tuuakse ära ka 400 lähteaine iseloomustus, 100 töövahendit ja 50 söögitegemise põhinippi. Siit leiab endale kõik vajaliku nii algaja kui ka kogenud kokk, nii tavaliste kui ka eksootiliste toitude armastaja. Suureks abiks on põhjalik register raamatu lõpus.
Originaali pealkiri: The complete cook
kokaraamatud, kokakunst, retseptid, toit, kulinaaria
Hind:
25,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1975, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele,
1991, hind: 1,50 eurot
Patti Delmonte, Kokka ise kassile! Tervislikud toidud - suurepärased retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 4,50 eurot
Praetud lihatoidud,
International Masters Publishers AB, 2012, hind: 5,00 eurot
Sven Azojan, Liharaamat. Kodu & Aed,
Forma Media, 2005, hind: 3,50 eurot
S. Kuuse (koostaja), Pirukad,
AS ATA, 1995, hind: 8,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 6,00 eurot
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!