Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kartul. Meie lemmik toidulaualAutor(id): tekst ja retseptid Epp Mihkels
Kujundaja: Mai Grepp
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2012
Originaalkeel:
ISBN: 9789949502257
Lehekülgi: 128
Sari: 100 rooga
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 175 × 245 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 108
Meie igapäevasel toidulaual on kartul pea asendamatu, kuna see on nii odav kui ka tervislik köögivili. Raamatu esimene osa sisaldab hulganisti ideid ja nõuandeid kartulist erinevate lisandite valmistamiseks. Näiteks, mis nipiga saada tõeliselt mõnusad ahjukartulid või kuidas valmistada kartulipüreed, nii et see ei jääks tänkjaks ega tükiliseks.
Teise ossa on kogutud valik retsepte suupistetest kuni magusate küpsetisteni. Jah, kartulikoortest saab muheda suupiste saunaõhtuks ja sisust näiteks maitsvad pontšikud lastele. Sekka suppe, pirukaid, vormiroogasid ja muud toekamat, et kõht ikka täis saaks. Proovimist väärt retsepte leiab igaüks!
Märksõnad:
kartul
toidud
köögiviljatoidud
kokaraamatud
Sari: 100 rooga
Hind:
14,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1975, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele,
1991, hind: 1,50 eurot
Patti Delmonte, Kokka ise kassile! Tervislikud toidud - suurepärased retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 4,50 eurot
Praetud lihatoidud,
International Masters Publishers AB, 2012, hind: 5,00 eurot
Sven Azojan, Liharaamat. Kodu & Aed,
Forma Media, 2005, hind: 3,50 eurot
S. Kuuse (koostaja), Pirukad,
AS ATA, 1995, hind: 8,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 6,00 eurot
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!