Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Korilase kokaraamat: seenedAutor(id): Eve Kuslap
Kujundaja: Külli Reinup
Kirjastus: Nõiaraamat
Linn: Tallinn
Aasta: 2004
Originaalkeel:
ISBN: 9985945263
Lehekülgi: 143
Seisukord: normaalses korras raamat, raamatukogu ja sealt mahakandmise tempel sees, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 145 × 203 mm
Suurus: tavaformaadis pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 010
Kuidas kojutoodud seentest hüva roog saab
Kuidas valmistada puravikke
Kuidas suurt seenesaaki säilitada
Kuidas teha seenesuppi, -pirukat, -risottot, -salatit, -praadi
Mis toitudesse seeni lisada
Soovitame koos Korilase käsiraamatuga!
Märksõnad
seened
söögiseened
seenetoidud
hoidised
konserveerimine (toit.)
marineerimine
soolamine (toit)
säilitamine (toit.)
kokaraamatud
Hind:
8,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Hele-Mai Alamaa, Eva-Maria Liiv, Kuidas küpsetada kõige krõbedam küpsis?,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 9,00 eurot
tekstid: Külli Värnik ja Heidi Vihma; toimetaja: Eha Kõrge, Tänapäevane eesti köök,
Varrak, 2018, hind: 16,00 eurot
Eve Kuslap, Korilase kokaraamat: seened,
Nõiaraamat, 2004, hind: 8,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk eriväljaanne 5/2012. Supid,
Septyni Menai, 2012, hind: 4,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk 2013/3. Lihavõtteroad,
Septyni Menai, 2013, hind: 4,00 eurot
koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane, Kartul ja teised maitsvad juurikad,
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 6,00 eurot
Britt Paju, Taimsed argiroad,
Ajakirjade kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot
Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo, Kaks ablast itaallast,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 24,00 eurot
Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit, Toiduga vähi vastu,
Varrak, 2012, hind: 25,00 eurot
Anne Wilson, Tai köök,
Koolibri, 2008, hind: 4,50 eurot
Kokaraamatud all on 2342 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!