Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Ingver toiduretseptidesAutor(id): Helen Sudell
Kujundaja: Nigel Partridge
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 2014
Originaalkeel:
ISBN: 9789985682913
Lehekülgi: 64
Sari: ... toiduretseptides
Seisukord: normaalses seisukorras kasutatud raamat, kuid on raamatukogust maha kantud kirjete ja templitega
Mõõdud: 160x160
Suurus: Kõvakaaneline
Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele.
Ingverit on idamaa köökides kasutatud aastasadu. Omapärase magusterava maitse tõttu lisatakse teda suppidesse, liha-, kala- ja taimetoitudesse, aga ka jookidesse, magustoitudesse ja küpsetistesse nii värskelt, kuivatatult, jahvatatult, marineeritult kui suhkurdatult. Ingverist on abi ka paljude tervisehädade korral.
Märksõnad:
Valgus
Nigel Partridge
... toiduretseptides
ingver
toiduvalmistamine
toiduretseptid
Hind:
6,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
toimetanud Tiina Tammer ja Kaja Torm, Sõbralikud söögid. Koos Figuurisõpradega,
Tammerraamat, 2013, hind: 18,00 eurot
Ühinenud Ajakirjad, Täielik kufi kokaraamat,
Ühinenud Ajakirjad, 2024, hind: 10,00 eurot
Triin Mägi, 40 tervisepäeva,
Pegasus, 2022, hind: 22,00 eurot
Kristina Eriksson, Vanaema lihapallid ja veel 50 hakklihatoitu,
2016, hind: 19,00 eurot
Linda Petti, Poissmeeste kokaraamat (retsepte),
Linda Petti, 1996, hind: 3,00 eurot
Tiina Lebane, Kohupiim ja kodujuust. Eesti köögi lemmikud,
Hea Lugu, 2019, hind: 11,00 eurot
Urmas Jalakas, 76 magustoitu,
Forma Media, 2007, hind: 3,00 eurot
Maiasmoka küpsetised,
Kaalujälgijad, 1999, hind: 6,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Eva-Maria Liiv, Kuidas küpsetada kõige krõbedam küpsis?,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 9,00 eurot
tekstid: Külli Värnik ja Heidi Vihma; toimetaja: Eha Kõrge, Tänapäevane eesti köök,
Varrak, 2018, hind: 16,00 eurot
Kokaraamatud all on 2343 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!