Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa)Autor(id): Koostanud Maria Kagan
Kujundaja: Jüri Valkonen
Kirjastus: Eesti Õppekirjanduse Keskus
Linn: Tallinn
Aasta: 1993
Originaalkeel:
Lehekülgi: 68
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 147 × 211 mm
Suurus: tavaformaat, pehme köide
Sisu:
#T259# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Sisukord:
Vene rahvuslik köök
Ukraina rahvuslik köök
Valgevene rahvuslik köök
Moldova rahvuslik köök
Gruusia rahvuslik köök
Armeenia rahvuslik köök
Aserbaidžaani rahvuslik köök
Kasahhi rahvuslik köök
Usbeki rahvuslik köök
Kirgiisi rahvuslik köök
Tadžiki rahvuslik köök
Turkmeenia rahvuslik köök
Leedu rahvuslik köök
Läti rahvuslik köök
Eesti rahvuslik köök
Mari ja baškiiri rahvuslik köök
Albaania rahvuslik köök
Bulgaaria rahvuslik köök
Märksõnad:
rahvustoidud
toitumistavad
toiduretseptid
Hind:
4,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
toimetanud Tiina Tammer ja Kaja Torm, Sõbralikud söögid. Koos Figuurisõpradega,
Tammerraamat, 2013, hind: 18,00 eurot
Ühinenud Ajakirjad, Täielik kufi kokaraamat,
Ühinenud Ajakirjad, 2024, hind: 10,00 eurot
Triin Mägi, 40 tervisepäeva,
Pegasus, 2022, hind: 22,00 eurot
Kristina Eriksson, Vanaema lihapallid ja veel 50 hakklihatoitu,
2016, hind: 19,00 eurot
Linda Petti, Poissmeeste kokaraamat (retsepte),
Linda Petti, 1996, hind: 3,00 eurot
Tiina Lebane, Kohupiim ja kodujuust. Eesti köögi lemmikud,
Hea Lugu, 2019, hind: 11,00 eurot
Urmas Jalakas, 76 magustoitu,
Forma Media, 2007, hind: 3,00 eurot
Maiasmoka küpsetised,
Kaalujälgijad, 1999, hind: 6,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Eva-Maria Liiv, Kuidas küpsetada kõige krõbedam küpsis?,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 9,00 eurot
tekstid: Külli Värnik ja Heidi Vihma; toimetaja: Eha Kõrge, Tänapäevane eesti köök,
Varrak, 2018, hind: 16,00 eurot
Kokaraamatud all on 2343 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!