Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
76 Koržetsi kalaroogaAutor(id): Kaarel Koržets
Kujundaja: Ivi Lipp
Kirjastus: A-meediagrupp
Linn: Tallinn
Aasta: 2013
Originaalkeel:
ISBN: 9789949933044
Lehekülgi: 56
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 230 × 170 mm
Suurus: piklikus tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 036
Selle raamatu autor Kaarel Korzets astub oma isa jälgedes ja pakub lihtsamaid ja keerukamaid, kiiresti valmivaid ja ka aeganõudvamaid kalasuppide ja –padade, eel- ja pearoogade retsepte.
Lisaks saab väikese ülevaate selle kohta, mida peaks silmas pidama kalade ostmise, puhastamise, fileerimise ning roogadeks muutmise juures.
Variantpealkiri Seitsekümmend kuus Koržetsi kalarooga
Märksõnad
kalad (zool.)
kalatoidud
toiduvalmistamine
kalad (zool.)
kalatoidud
toiduvalmistamine
kokaraamatud
Hind:
13,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Ragne Värk, Andra Kalda, Retseptisahtel käsitöökapis,
Varrak, 2013, hind: 15,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
Aaro Lode, Kristjan Lepp, Tai köök,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 15,00 eurot
Koostaja: Pille Petersoo, Nami-Nami. Maailma maitsed,
Varrak, 2013, hind: 12,00 eurot
Gönül Paksoy, Türgi köök,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 17,00 eurot
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Kokaraamatud all on 2361 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!