Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Valik toiduretsepteAutor(id): Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso
Kujundaja: Ants Säde
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1980
Originaalkeel:
Lehekülgi: 256
Seisukord: kaaned kohati kulunud ja määrdunud, sisu loetav (pildil teine eksemplar)
Mõõdud: 130x200 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Raamat sisaldab arvukalt mitmesuguseid toiduretsepte.
Vajalik käsiraamat igale perenaisele.
Sisu:
*Toiduainete kaalu ja mahu vahekord
*Toitlustamise põhialused
*Toidu lauale andmine
*Toiduainete lühiajaline säilitamine
*Külmtoidud
*Võileivad
*Soojad suupisted
*Supid
*Lihatoidud
*Toidud subproduktidest
*Kalatoidud
*Aedviljatoidud
*Seenetoidud
*Toidud taignatest ja makaronidest
*Munatoidud
*Kohupiima- ja trenspiimatoidud
*Magustoidud
*Taignatooted
*Kastmed
*Joogid
4., parandatud ja täiendatud trükk.
Märksõnad:
toiduvalmistamine
kokaraamatud
kulinaaria
toit
retseprid
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Valik toiduretsepte, Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valgus 1980Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Hele-Mai Alamaa, Eva-Maria Liiv, Kuidas küpsetada kõige krõbedam küpsis?,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 9,00 eurot
tekstid: Külli Värnik ja Heidi Vihma; toimetaja: Eha Kõrge, Tänapäevane eesti köök,
Varrak, 2018, hind: 16,00 eurot
Eve Kuslap, Korilase kokaraamat: seened,
Nõiaraamat, 2004, hind: 8,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk eriväljaanne 5/2012. Supid,
Septyni Menai, 2012, hind: 4,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk 2013/3. Lihavõtteroad,
Septyni Menai, 2013, hind: 4,00 eurot
koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane, Kartul ja teised maitsvad juurikad,
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 6,00 eurot
Britt Paju, Taimsed argiroad,
Ajakirjade kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot
Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo, Kaks ablast itaallast,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 24,00 eurot
Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit, Toiduga vähi vastu,
Varrak, 2012, hind: 25,00 eurot
Anne Wilson, Tai köök,
Koolibri, 2008, hind: 4,50 eurot
Kokaraamatud all on 2342 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!