Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Nadja šokolaadikoogidAutor(id): Nadežda Kaarma
Kirjastus: Menu
Linn: Tallinn
Aasta: 2014
Originaalkeel:
ISBN: 9789949495962
Lehekülgi: 80
Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korralik
Mõõdud: 210x148 mm
Suurus: tavaformaadis ja kõvade kaantega raamat
Sisu:
Koogivõlur Nadežda Kaarma sulest on varem ilmunud: “Nadja koogid”, “Nadja koogid 2”, “Nadja väike koogiabi” ja “Nadja Viinis. Koogid ja elamused”.
Šokolaadikookide raamatu kohta ütleb autor: “ Mulle meeldib teha erinevaid kooke, aga ikka ja jälle tõden, et just šokolaadikoogid kukuvad kõige maitsvamad välja!”
Hind:
10,00 EUROtsing autori järgi:
Nadežda Kaarma, Nadja Viinis. Koogid ja elamused,
Menu, 2013, hind: 15,00 eurot
Nadežda Kaarma, Nadja väike koogiabi,
Menu, 2012, hind: 6,00 eurot
Nadežda Kaarma, Nadja koogid,
Menu, 2011, hind: 10,00 eurot
Nadežda Kaarma; koostaja Anni Arro ; toimetaja Katrin Streimann, Nadja koogid 2,
Menu Kirjastus, 2012
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!