Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toite kõrvitsast ja rabarbristAutor(id): Valli Järve, Elsa Kukk
Kirjastus: Aed
Linn:
Aasta: 1997
Originaalkeel:
Lehekülgi: 80
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 130 × 200 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
#T248# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 162
Kõrvitsal on vähese kalorsuse, rikkaliku vee- ja napi, aga sisuka kuivainesisalduse tõttu lausa tervisetaastaja tiitel. Ka nendes peredes, kus tervisega probleeme polegi, on ta mõnus ja mahe toiduaine.
Rabarbrit tunti esialgu ravimtaimena, toiduks hakati teda tarvitama Inglismaal alles XVIII sajandi keskpaiku. Tänapäeval on tema varakevadine varresaak, mil puuviljad-marjad alles mägede taga, väga teretulnud.
Hind:
8,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Valerie Ferguson, Peotoidud,
Sinisukk, 2000, hind: 6,00 eurot
Maire Suitsu, Suur piimaraamat. Kodused juustud, võid, jogurtid ja palju muud,
Varrak, 2011, hind: 17,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, /Kööginurk : Retseptid, nõuanded,
Septyni Menai, 2007, hind: 2,00 eurot
Anne Wilson, Klassikalised kastmed,
Koolibri, 2008, hind: 5,00 eurot
Koostanud Ragna Malm, Itaalia köök,
Odamees, 2003, hind: 11,00 eurot
Koostanud Anne Kangur, Väike toidu kombineerimise kokaraamat,
Odamees, 2013, hind: 7,00 eurot
Koostanud Anne Kangur; toimetanud Katri Liivas, Saksa köök,
Odamees, 2005, hind: 7,00 eurot
Koostanud: Anne Kangur, Salatid ja suupisted igale maitsele,
Odamees, 2005, hind: 6,00 eurot
Koostanud: Anne Kangur. Toimetanud: Piibe Kohava, Lihtsad road kiirustavale perenaisele,
Odamees, 2011, hind: 15,00 eurot
Koostanud Anne Kangur, Hispaania köök,
Odamees, 2003, hind: 7,00 eurot
Kokaraamatud all on 2350 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!