Teema: Joogid
Pealkiri:
Chinese WineAutor(id): Zhengping Li
Kirjastus: Cambridge University Press
Linn:
Aasta: 2011
Originaalkeel:
ISBN: 0521186501
Lehekülgi: 138
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, pehmes köites
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. Y011
This illustrated introduction to Chinese wine explores the history of wine production in China, the legends and customs that surround it and its place in China today. Traditionally, Chinese wine and spirits were made from grain, and had three important uses: to perform rituals, to dispel one's worries and to heal. Today, wine is still believed to have a therapeutic benefit, but the Chinese beverage industry has expanded on a large scale and now includes famous brands of beer and, increasingly, vineyards producing red and white wine for global consumption. Chinese Wine is indispensable reading for both wine-lovers and all those with an interest in the transition from traditional to modern Chinese culture
Hind:
7,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Koostanud: Anna-Liisa Virkus, Lia Virkus, Anna-Liisa kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 10,00 eurot
Tere AS, koostaja Maria Annus, Mumuu retseptiraamat,
Tere AS, 2012, hind: 5,00 eurot
Urmas Otspere, Kokteil - segujookide kuningas,
Argo, 2010, hind: 14,00 eurot
Valerie Ferguson, Peotoidud,
Sinisukk, 2000, hind: 6,00 eurot
Maire Suitsu, Suur piimaraamat. Kodused juustud, võid, jogurtid ja palju muud,
Varrak, 2011, hind: 17,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, /Kööginurk : Retseptid, nõuanded,
Septyni Menai, 2007, hind: 2,00 eurot
Anne Wilson, Klassikalised kastmed,
Koolibri, 2008, hind: 5,00 eurot
Koostanud Ragna Malm, Itaalia köök,
Odamees, 2003, hind: 11,00 eurot
Koostanud Anne Kangur, Väike toidu kombineerimise kokaraamat,
Odamees, 2013, hind: 7,00 eurot
Koostanud Anne Kangur; toimetanud Katri Liivas, Saksa köök,
Odamees, 2005, hind: 7,00 eurot
Kokaraamatud all on 2350 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!