Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Hapendame hõrgutisiAutor(id): Karin Bojs
Kirjastus: Tänapäev
Linn:
Aasta: 2016
Originaalkeel:
Tõlkija: Anne-Mari Orntlich
ISBN: 9789949279838
Lehekülgi: 143
Seisukord: üsna määrdunud kaaned ja lehtede servad, sisu olemas ja korras, raamatul võib esineda kopitamise lõhna, mis meie kogemuse põhjal aja jooksul lahtub
Mõõdud: 195x240
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Kui sügisest saab talv, täitub Karin Bojsi külmik hulga kirevate purkidega – köögiviljade hapendamine on alati olnud tema lemmikharrastus. Hapendada on võimalik peaaegu kõike, mis aias kasvab: kurke, ube, tomateid, suvikõrvitsaid, peete ja tomateid. Piimhappebakteritega hapendamine on üks vanemaid ja lihtsamaid köögiviljade säilitamise viise. See toob esile nende õrnad ja keerulised maitsed, säilitab peamised toiteained ega kuluta liialt energiat. Ja nagu autor selgitab, on hapendatud toit ka tervislik. "Hapendame hõrgutisi" on praktiline ja lihtne käsiraamat hapendamise saladustest ning sisaldab nii maitsvaid retsepte kui ka abistavaid nõuandeid hapendamise tehnika ja vajalike vahendite kohta
Märksõnad:
Tänapäev
Mikael Engblom
köögiviljad
hapendamine
säilitamine (toit.)
bakterid
tervislik toitumine
toiduretseptid
käsiraamatud
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Hapendame hõrgutisi, Karin Bojs, Tänapäev 2016Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Gina Steer, Väike kohviraamat,
Koolibri, 1999, hind: 1,50 eurot
Gina Steer, Väike tomatiraamat,
Koolibri, 1999, hind: 2,50 eurot
tekst: Mollie Thomson, Rosalba Gioffrè, Carla Bardi, Salatid. Minikokaraamat,
Sinisukk, 2004, hind: 4,00 eurot
Elle Reeder, Liha. Kala. Piim,
Valgus, 1996, hind: 7,00 eurot
Silvi Kohu (koostaja), Vormiroad,
OÜ ATA-Raamat, 2000, hind: 4,00 eurot
Angela Laig, Jane Maastik, Kodune leivategu leivaküpsetusmasinaga,
Menu Kirjastus, 2012, hind: 25,00 eurot
Edith Soosaar, Kingitused köögist. Trühvlid, küpsised, pestod, kreemid.,
Menu, 2013, hind: 14,00 eurot
Anne Lill, konsultant Mihkel Zilmer, Väärt road [õige söömise teejuht],
Menu Kirjastus, 2013, hind: 12,00 eurot
Maria Öhrn, Laste oma kokaraamat,
Ilo, 2005, hind: 13,00 eurot
lood ja retseptid: Üllar Priks alias Myrakas, Sööme sõnu,
Postimees, 2016, hind: 22,00 eurot
Kokaraamatud all on 2319 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!