Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Hullult head valge suhkruta magustoidudAutor(id): Pamela Maran
Kirjastus: Kuldnööbike
Linn:
Aasta: 2016
Originaalkeel:
ISBN: 9789949814039
Lehekülgi: 96
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Suurus: tavaformaadis ning kõvas köites raamat
Sisu:
Joogaõpetaja ja autori Pamela Marani raamat sütitab lootust kõikidele kokahakatisest maiasmokkadele – magustoite võib teha väga lihtsalt ja seejuures tervislikke! Kuna valgest suhkrust on keemiliste protsesside abil eemaldatud vitamiinid, mineraalained ja muud organismile vajalikud toitained, jääb alles puhas rafineeritud süsivesik, mida keha ei suuda ümber töödelda, kuna selles puuduvad vajalikud toitained. Kuid magusaisu saab leevendada ka ilma valge suhkruta! See retseptiraamat ei kuuluta valgele suhkrule sõja, vaid pakub maiustamiseks tervislikumaid alternatiive. Seejuures hullult maitsvaid! Raamatu emotsionaalne ja eneseirooniline stiil lubab endasse kaevuda kunstnikuhingega maiasmokal, kes lähtub eelkõige kõhutundest ja instinktidest.
Märksõnad:
kokandus
Hind:
15,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!