Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kehva aja kokaraamatAutor(id): Peeter Kard
Kujundaja: Omar Volmer
Kirjastus: Perona
Linn: Pärnu
Aasta: 1991
Originaalkeel:
Lehekülgi: 56
Seisukord: kaaned pisut kulunud, üldiselt normaalses korras raamat
Mõõdud: 145x200 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
#T095# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
See väike kokaraamat on mõeldud igapäevaseks kasutamiseks kokkuhoidlikule perenaisele, tudengile, noorele perele, napipalgalisele humanitaarile ja üldse meile kõigile, kes me oleme juhtunud elama meie keerulisel tänapäeval. Sellesse pisiraamatusse on koondatud mitmeid järeleproovitud köögitarkusi ja soovitusi. Neid läks vaja nii sõdade ajal kui muidu kehvadel päevadel ja juba meie emadel, vanaemadel ja vanavanaemadel. Selles raamatus ei ole toiduretsepte nende tavalises mõistes. On antud ainult põhimõtted ja valmistamisviisid. Ainete ja vürtside vahekord jäägu perenaiste maitse ja võimaluste määrata.
Hind:
4,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!