Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Ungari köökAutor(id): Peeter Kard; toimetanud Ingrid Sõnajalg
Kujundaja: Heiki Loomann
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 1994
Originaalkeel:
ISBN: 998580712X
Lehekülgi: 314
Sari: Maailma toite 1
Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 175 × 220 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
#T222# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL.
Hõimurahva rahvusköögist leiavad meie perenaised lihtsaid ja koduseid retsepte igapäevasele toidulauale ja samas piisavalt ka eksootilisi piduroogasid. Sellised ungari toidud, nagu guljašš, paprikašš, letšo, põrkõlt, praetud kanapoeg, kalasupp, küpsetatud põrsas, hanepraad ja hanemaksapasteet, on kuulsad üle kogu maailma.
Märksõnad
rahvustoidud
ungari
kokaraamatud
Maailma toite
Hind:
9,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!