Teema: Joogid
Pealkiri:
Vein. Avastamisretke ja nauding. Maailma kuulsaimad veinid ning 57 hõrgutavat rooga nende kõrvale koos Roland Glättli eksklusiivsete fotodegaAutor(id): Rolf Kriesi ja Alexander Osterwalder
Kirjastus: Avita
Linn: Tallinn
Aasta: 2001
Originaalkeel:
ISBN: 9985205227
Lehekülgi: 204
Sari: Armastus käib kõhu kaudu
Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 231 × 308 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 161
Raamat tutvustab lähemalt maailma kuulsamaid veine ning pakub nende kõrvale ideid hõrgutavate roogade valmistamiseks. Õpetatakse tõlgendama veini tunnuseid -- eristama lõhna, maitset ja värvust. Oluline on veini õigesti käsitleda alates korgi eemaldamisest ning lõpetades serveerimisega. Vaadeldakse, milliseid saladusi peidab etikett, õpetatakse lugema veinikaarti. Raamatu abiga on hõlbus valida õige vein roa juurde või õige vein roa valmistamiseks. Koos lugejaga tehakse kulinaarne ümbermaailmareis tutvustades erinevaid veinipiirkondi ja peatudes kuulsamate veinitootjate juures.
Ja nagu ütlevad autorid: vein ei ole kõik, aga ilma veinita on kõik mitte midagi!
Originaali pealkiri Wein, Erleben & Geniessen. Eesti keeles
Märksõnad
vein
sordid
serveerimine
toitumistavad
rahvustoidud
vein
sordid
toidud
serveerimine
toitumistavad
aimekirjandus
kokaraamatud
Sari: Armastus käib kõhu kaudu
Hind:
18,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
S. Kuuse (koostaja), Pirukad,
AS ATA, 1995, hind: 8,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 6,00 eurot
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Jaan Välimaa, Kalatoidud,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1964, hind: 3,50 eurot
retseptide autorid: Õile Aavik, Terje Jürgens, Heli Kruusamägi, Marina Madisson, Elle Möller, Rosa Paimets, Ingrid Ploom, Elle Pool-Juhkanson, Liia Saatre, Taisi Talviste, Sergei Tšekmarjov, Kadi Viks, Viiu Viks, Eesti jõuluküpsetised ja -joogid. Eesti retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 8,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!