Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Hautamisretsepte. Projekti ''Oma pott'' raames väljavalitud retseptidAutor(id): Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda, Põllumajandusministeerium; tekstid on koostanud ja retseptid kirja pannud Sirje Rekkor
Kirjastus: Kuma
Linn: Paide
Aasta: 2006
Originaalkeel:
ISBN: 9789985968598 998596859X
Lehekülgi: 18
Seisukord: kasutatud raamat, kaaned veidi kulunud, sisu korras
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
#T248# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 237
Märksõnad:
toiduvalmistamine
Oma pott (projekt)
toiduvalmistamine
toiduretseptid
Hind:
4,00 EUROtsing autori järgi:
Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda; retseptid: Nikita Ulitin ja Ülle Saar ; tekstid: Kaja Piirfeldt, Tiina Saron, 20 maitsvat toitu piimatoodetest,
Kiige RB, 2017, hind: 9,00 eurot
Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda, Eesti Leivaliit, Rukkileib,
Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda, 2010, hind: 12,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Praetud lihatoidud,
International Masters Publishers AB, 2012, hind: 5,00 eurot
Sven Azojan, Liharaamat. Kodu & Aed,
Forma Media, 2005, hind: 3,50 eurot
S. Kuuse (koostaja), Pirukad,
AS ATA, 1995, hind: 8,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 6,00 eurot
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!