Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kala ja mereannidAutor(id): Harri Ilves
Kujundaja: Einike Soosaar
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2008
Originaalkeel:
ISBN: 9789949443543
Lehekülgi: 94
Sari: 100 rooga
Seisukord: kasutatud raamat, normaalses seisukorras
Mõõdud: 170 × 207 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Kala ja muud mereannid on toiduvalmistamiseks tänuväärsed ained – nende toiduks ettevalmistamine ei ole raske, neid on lihtne maitsestada, road valmivad kiiresti ja on tervislikud. Raamatu algusosas jagab autor nippe, kuidas valida värsket kala, kuidas seda puhastada ja säilitada. Edasi aga hulganisti põnevaid retsepte kala ja mereandide valmistamiseks pannil, ahjus, grillil, potis ja fritüüris. Lisaks samm-sammulised pildid erinevatest tööetappidest.
Märksõnad:
kalad
mereannid
retseptid
kokaraamatud
Sari: 100 rooga
Hind:
9,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Sven Azojan, Liharaamat. Kodu & Aed,
Forma Media, 2005, hind: 3,50 eurot
S. Kuuse (koostaja), Pirukad,
AS ATA, 1995, hind: 8,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 6,00 eurot
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Jaan Välimaa, Kalatoidud,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1964, hind: 3,50 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!