Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
SupiraamatAutor(id): Heivi Peterson, Ave Oja
Kujundaja: Mai Grepp
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2006
Originaalkeel:
ISBN: 9985966619
Lehekülgi: 110
Sari: 100 rooga
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 170 × 205 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Supp võib olla kuum või külm, lihast, kalast või köögiviljast, püreestatud või lihtsalt selge puljong lisandiga, luksuslik eelroog või argine toidukord. Käesolev raamat tõestab, et puljongi keetmine ei nõua sugugi nii palju aega, kui sageli arvatakse, ning et suppi võib valmistada kõikidest käepärastest toiduainetest. Palju tähelepanu on pööratud supi maitsestamisele, samuti toiduainete . Raamat sisaldab rohkesti maitsvate suppide retsepte.
Sari: 100 rooga
kokaraamatud, retseptid, kulinaaria, toit
Hind:
14,00 EUROtsing autori järgi:
Heivi Peterson, Laste sünnipäevatordid samm-sammult,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 11,00 eurot
Heivi Peterson, Vormiroad,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 14,00 eurot
Heivi Peterson, Maire Suitsu, Lia Virkus, Rullid ja šarlotid,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 15,00 eurot
Epp Mihkels ja Heivi Peterson, Krõbedad küpsised,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 13,00 eurot
Heivi Peterson, Ahjusoojad saiad-leivad. Samm-sammult,
Ajakirjade Kirjastus, 2008
Heivi Peterson, Maire Suitsu, Pannkoogid ja vahvlid,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2007
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Sven Azojan, Liharaamat. Kodu & Aed,
Forma Media, 2005, hind: 3,50 eurot
S. Kuuse (koostaja), Pirukad,
AS ATA, 1995, hind: 8,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 6,00 eurot
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Jaan Välimaa, Kalatoidud,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1964, hind: 3,50 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!