Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Ingver toiduretseptidesAutor(id): Helen Sudell
Kujundaja: Nigel Partridge
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 2014
Originaalkeel:
ISBN: 9789985682913
Lehekülgi: 64
Sari: ... toiduretseptides
Seisukord: normaalses seisukorras kasutatud raamat, kuid on raamatukogust maha kantud kirjete ja templitega
Mõõdud: 160x160
Suurus: Kõvakaaneline
Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele.
Ingverit on idamaa köökides kasutatud aastasadu. Omapärase magusterava maitse tõttu lisatakse teda suppidesse, liha-, kala- ja taimetoitudesse, aga ka jookidesse, magustoitudesse ja küpsetistesse nii värskelt, kuivatatult, jahvatatult, marineeritult kui suhkurdatult. Ingverist on abi ka paljude tervisehädade korral.
Märksõnad:
Valgus
Nigel Partridge
... toiduretseptides
ingver
toiduvalmistamine
toiduretseptid
Hind:
6,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Sven Azojan, Liharaamat. Kodu & Aed,
Forma Media, 2005, hind: 3,50 eurot
S. Kuuse (koostaja), Pirukad,
AS ATA, 1995, hind: 8,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 6,00 eurot
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Jaan Välimaa, Kalatoidud,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1964, hind: 3,50 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!