Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
KoduveinidAutor(id): Helgi Oras
Kujundaja: Heiki Looman
Kirjastus: Katherine
Linn: Tallinn
Aasta: 1991
Originaalkeel:
Lehekülgi: 30
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 136 × 200 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 162
Sisu:
* Sissejuhatus
* Mahla koostis
* Soovitused mahlade kasutamiseks veinide valmistamisel
* Mikroorganismide mõju
* Pärmi puhaskultuur
* Veinivalmistamise põhitõed
* Erinevate veinisortide valmistamise tehnoloogia
* Veni valmistamine
* Veinide haigused ja puudused
* Puuvilja- ja marjaveinide retseptid
* Võilillevein
* Suhkru asendamine meega
* Vahuveini valmistamine
kokaraamatud, veinid, käsiraamatud, koduveini valmistamine
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Praetud lihatoidud,
International Masters Publishers AB, 2012, hind: 5,00 eurot
Sven Azojan, Liharaamat. Kodu & Aed,
Forma Media, 2005, hind: 3,50 eurot
S. Kuuse (koostaja), Pirukad,
AS ATA, 1995, hind: 8,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 6,00 eurot
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!