Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
KalatoidudAutor(id): Jaan Välimaa
Kujundaja: L. Kruusamaa
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1966
Originaalkeel: eesti
Lehekülgi: 96
Seisukord: kaaned kulunud ja parandatud, sisu korras
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 189
Teine trükk.
Sisukord:
*Meie vesikondade tähtsamad kalaliigid ja nende iseloomustus
*Atlandi ookeanist ja Aafrika lääneranniku vetest püütavaid kalu
*Värske kala toiteväärtus
*Värske kala säilitamine
*Värske kala puhastamine
*Lisatoiduained, maitselisandid ja konserveerimisained
*Kalatoidud
*Eeltööd kalatoitude valmistamiseks
*Kalade toiduks valmistamise viisid
*Kalatoitude lisandid
*Kalatoitude kaaluline kogus
*Kalavõileivad
*Kalasalatid
*Kalasupid
*Kastmeid kalatoitudele
*Külmi ja kuumi toite angerjast
*Külmi ja kuumi toite lõhest, forellist ja siiast
*Külmi ja kuume toite kohast, haugist ja latikast
*Külmi ja kuumi toite heeringast, räimest, tindist ja kilust
*Külmi ja kuumi toite tursast, lutsust, lestast ja meriahvenast
*Vähkide keetmine
*Kuumi toite kalakonservidest
*Marineeritud kalatooted
*Soolatud kalatoodete valmistamine
*Kalade õhu käes kuivatamine ehk vinnutamine
Hind:
3,50 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
S. Kuuse (koostaja), Pirukad,
AS ATA, 1995, hind: 8,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 6,00 eurot
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Jaan Välimaa, Kalatoidud,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1964, hind: 3,50 eurot
retseptide autorid: Õile Aavik, Terje Jürgens, Heli Kruusamägi, Marina Madisson, Elle Möller, Rosa Paimets, Ingrid Ploom, Elle Pool-Juhkanson, Liia Saatre, Taisi Talviste, Sergei Tšekmarjov, Kadi Viks, Viiu Viks, Eesti jõuluküpsetised ja -joogid. Eesti retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 8,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!