Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
KüpsetisedAutor(id): Kaie Mei
Kirjastus: Menu Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2010
Originaalkeel:
ISBN: 9789949904983
Lehekülgi: 96
Sari: Selveri kokaraamat. Tule kööki
Seisukord: kohati määrdunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 164x240
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Selveri Kokaraamatute sari avab sinu jaoks toiduvalmistamise imelise maailma.
Lisaks retseptidele leiad raamatust ka huvitavaid fakte kasutatud toiduainete kohta ning autori nutikaid näpunäiteid, kuidas retsepti ise veel põnevamaks muuta.
Sarja esimeses raamatus on soolase- ja magusasõpradele nii klassikalisi kui ka uusi retsepte.
Head küpsetamist!
Märksõnad:
Menu
Selveri kokaraamat
küpsetised
koogid
kokaraamatud
Tule kööki
Hind:
8,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Praetud lihatoidud,
International Masters Publishers AB, 2012, hind: 5,00 eurot
Sven Azojan, Liharaamat. Kodu & Aed,
Forma Media, 2005, hind: 3,50 eurot
S. Kuuse (koostaja), Pirukad,
AS ATA, 1995, hind: 8,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 6,00 eurot
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!