Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Sulatatud juustAutor(id): Koostanud Selma Vitsur
Kujundaja: Erich Tali
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1972
Originaalkeel:
Lehekülgi: 32
Seisukord: veidi kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 140x210 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
SEE KASUTATUD RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Sisu:
*Mida arvame sulatatud juustudest?
*Sulatatud juustu leidub iga maitse tarvis
*Millest tuleb nimetus sulatatud juust
*Toiteväärtusest veelgi täpsemalt
*Sulatatud 'Uus juust'
*Suitsujuust
*Sulatatud köömnejuust
*Sulatatud piprajuust
*Sulatatud tomatijuust
*Sulatatud Läti juust
*Sulatatud Kostromaa juust
*Sulatatud juust 'Neeva'
*Sulatatud juust 'Sõprus'
*Sulatatud juust 'Suvi'
*Sulatatud juust 'Valgerand'
*Sulatatud juust 'Merevaik'
*Huvitav teada, soovitav meeles pidada
*Retsepte
*Erilisi maiuspalu
Märksõnad:
Eesti NSV Liha- ja Piimatööstuse Ministeerium, Konstrueerimise ja Tehnoloogia Büroo
juust
sulatatud juust
reklaamtrükised
toiduretseptid
Hind:
2,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Sven Azojan, Liharaamat. Kodu & Aed,
Forma Media, 2005, hind: 3,50 eurot
S. Kuuse (koostaja), Pirukad,
AS ATA, 1995, hind: 8,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 6,00 eurot
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Jaan Välimaa, Kalatoidud,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1964, hind: 3,50 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!