Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kulinaarne nauding jõhvikatest. Cranberry UroForteAutor(id):
Kirjastus:
Linn:
Aasta:
Originaalkeel:
Lehekülgi: 24
Seisukord: normaalses korras raamat
Suurus: tavaformaat, pehme köide
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 237
Retsepte:
Kihisev jõhvikakokteil
Jõhvika-sidrunijook
Rukola-jõhvika salat
Magushapu kookosesupp jõhvikatega
Jõhvikatega täidetud tomatid
Kalafilee jõhvikatega
Kanaroog jõhvikate ja ingveriga
Hautatud kartuli-jõhvika vormiroog
Jõhvikakreem
Jõhvika-šokolaadikook
Magus jõhvika-õuna vormiroog
Jõhvika-õunamarmelaad
Märksõnad:
retseptid
joogid
Hind:
3,50 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Praetud lihatoidud,
International Masters Publishers AB, 2012, hind: 5,00 eurot
Sven Azojan, Liharaamat. Kodu & Aed,
Forma Media, 2005, hind: 3,50 eurot
S. Kuuse (koostaja), Pirukad,
AS ATA, 1995, hind: 8,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 6,00 eurot
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!