Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Suur vokiroogade raamat. 365 kiireltvalmivat, värsket ja hõrku retseptiAutor(id): Nicola Graimes
Kirjastus: Maalehe Raamat
Linn: Tallinn
Aasta: 2007
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Ivi Smidt
ISBN: 9789985643433
Lehekülgi: 216
Seisukord: pisut kulunud kaaned ja veidi katkine selg, sisu olemas ja korralik
Mõõdud: 174 × 292 mm
Suurus: suur formaat, pehme spiraalköide
Sisu:
Pehme liha ja kala, krőbedad köögiviljad ning tugevad, vürtsised ja intensiivsed maitsed – sellised ongi parimad vokitoidud. Kui on soovi kiiresti valmistada kerget einet vői pakkuda uhket pidusööki, saab abi nendest retseptidest, mis on äärmiselt hőrgud ja kiiresti valmivad.
Saab teada, kuidas oma vokkpanni maksimaalselt ära kasutada. Vőib aurutada, kiirelt segades praadida, frittida vői moorida...
Valida saab 365 maitsva retsepti seast – eelroogadest ja suupistetest nuudli- ja riisitoitude ning pőhiroogadeni.
Originaali pealkiri: The big book of wok
Hind:
15,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Praetud lihatoidud,
International Masters Publishers AB, 2012, hind: 5,00 eurot
Sven Azojan, Liharaamat. Kodu & Aed,
Forma Media, 2005, hind: 3,50 eurot
S. Kuuse (koostaja), Pirukad,
AS ATA, 1995, hind: 8,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 6,00 eurot
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!