Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Soome köökAutor(id): Peeter Kard
Kirjastus:
Linn: Pärnu
Aasta: 1992
Originaalkeel:
Lehekülgi: 8
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 143 × 195 mm
Suurus: tavaformaat, pehme köide
Sisu:
#T286# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Neid mõnusaid toite valmistavad nutikad soome perenaised päevil, «kun Matti on kukkarossa». Meie pereemadel on aga «näpud põhjas» pea iga päev. Kuigi mõned neist soome retseptidest võivad meile praegu tunduda lausa pidulikena, tasub siit siiski mõndagi koduköögis järele proovida.
Märksõnad:
rahvustoidud
toiduretseptid
Hind:
4,00 EUROtsing autori järgi:
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 13,00 eurot
Peeter Kard, Ungari guljašid,
1992, hind: 3,00 eurot
Peeter Kard, Kotletid & kastmed,
Varrak, 1993, hind: 7,00 eurot
Peeter Kard, Kehva aja kokaraamat,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 sousti,
Perona, 1991, hind: 2,50 eurot
Peeter Kard, 33 külma suvesuppi,
Perona, 1991, hind: 2,50 eurot
Peeter Kard, 33 toitu kloostri moodi,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Hoidised aedviljadest,
kirjandusühistu Teadus, 1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Itaalia köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Aeduba,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 kevadsuppi,
Perona, 1991, hind: 3,50 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Sven Azojan, Liharaamat. Kodu & Aed,
Forma Media, 2005, hind: 3,50 eurot
S. Kuuse (koostaja), Pirukad,
AS ATA, 1995, hind: 8,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 6,00 eurot
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Jaan Välimaa, Kalatoidud,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1964, hind: 3,50 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!