Teeme pasta nauditavaks Ajalugu Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Teeme pasta nauditavaks. Ajalugu ja köögipraktika. Retsepte kogu maailmast, Avita 2002 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.

Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: Teeme pasta nauditavaks. Ajalugu ja köögipraktika. Retsepte kogu maailmast
Autor(id):

Kirjastus: Avita
Linn: Tallinn
Aasta: 2002
Originaalkeel:
Tõlkija: Toomas Metsis
ISBN: 9789985206355
Lehekülgi: 110

Seisukord: normaalses korras raamat

Mõõdud: 215x290
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega

Sisu:
See, et jahust ja veest võib saada klassikalisi spagette, fusillisid, rigatonisid, kannelloone, ravioolisid jt, on lausa uskumatu. Kuidas neid ka ei nimetataks, kõik nad on valmistatud kõvast nisust. Siit raamatust saate ideid, kuidas koos köögiviljast, lihast, ulukilihast, kalast ja mereloomadest tehtud raguude, kastmete, maitsetaimede, juustu või koorega saab sellistest taignaviguritest valmistada oivalisi roogi.

Märksõnad:
Avita
pastatooted
pastatoidud
kokaraamatud

Hind: 8,00 EUR
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Praetud lihatoidud,
International Masters Publishers AB, 2012, hind: 5,00 eurot

Sven Azojan, Liharaamat. Kodu & Aed,
Forma Media, 2005, hind: 3,50 eurot

S. Kuuse (koostaja), Pirukad,
AS ATA, 1995, hind: 8,00 eurot

Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 6,00 eurot

Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot

E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot

Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot

Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot

Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot

Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot



Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa siia, et näha täielikku loendit!
Teeme pasta nauditavaks. Ajalugu ja köögipraktika. Retsepte kogu maailmast, Avita 2002 | vanaraamat.ee
Teeme pasta nauditavaks. Ajalugu ja köögipraktika. Retsepte kogu maailmast, Avita 2002 | vanaraamat.ee
Teeme pasta nauditavaks. Ajalugu ja köögipraktika. Retsepte kogu maailmast, Avita 2002 | vanaraamat.ee
Teeme pasta nauditavaks. Ajalugu ja köögipraktika. Retsepte kogu maailmast, Avita 2002 | vanaraamat.ee
Teeme pasta nauditavaks. Ajalugu ja köögipraktika. Retsepte kogu maailmast, Avita 2002 | vanaraamat.ee
Teeme pasta nauditavaks. Ajalugu ja köögipraktika. Retsepte kogu maailmast, Avita 2002 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud