Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
KülmutamineAutor(id): Tiina Kotsar ja Toivo Niiberg
Kirjastus: Maalehe Raamat
Linn:
Aasta: 2003
Originaalkeel:
ISBN: 9985642074
Lehekülgi: 111
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 126 × 194 mm
Suurus: tavaformaadis ja pehmes köites käsiraamat
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 011
Levinud ja haruldased marjad - puuviljad, jäätis, aedviljad, maitsetaimed, mõned väärtuslikud rohttaimed, seened
Sügavkülmutamine on tänapäeval kõige hinnatavam, moodsam ja ühtlasi ka kallim säilitusviis. See on põhjamaades ja kõrgmäestikes ammu tuntud toiduainete säilitusviis, mis nüüd kaasajal seoses sügavkülmikute levikuga taas päevakorda tõusnud nagu ka külmikute keskkonnasõbralikus.
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Praetud lihatoidud,
International Masters Publishers AB, 2012, hind: 5,00 eurot
Sven Azojan, Liharaamat. Kodu & Aed,
Forma Media, 2005, hind: 3,50 eurot
S. Kuuse (koostaja), Pirukad,
AS ATA, 1995, hind: 8,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 6,00 eurot
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!