Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Chefs without borders. Peakokad Ida-VirumaalAutor(id): Toimetanud Katrin Streimann
Kujundaja: Külli Kuusik
Kirjastus: AS Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2004
Originaalkeel:
Lehekülgi: 96
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 176 × 207 mm
Suurus: tavaformaat, kõva köide
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 108
Põhjamaade ja Baltimaade peakokkade festival «Piirideta kokad» (Chefs without borders) toimus 18.-22.08.2004 Narvas. Kokkusaamise korraldasid Narva Kutseõppekeskus ja Eesti Peakokkade Ühendus.
Hea lugeja, oled ulmeliste aroomide keskel, reisil koos erinevate maade meisterkokkade poolt valmistatud ja meie esivanemate poolt loodud rahvustoitude ja kulinaaria tänapäevaste tippelamustega. Raamatus pakume trendikat mõtet teostamiseks nii argipäevaks kui pühadeks.
Ago Silde, Ida-Viru maavanem
Märksõnad:
kokad
kutsevõistlused
rahvustoidud
festivalid
Hind:
8,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1975, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele,
1991, hind: 1,50 eurot
Patti Delmonte, Kokka ise kassile! Tervislikud toidud - suurepärased retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 4,50 eurot
Praetud lihatoidud,
International Masters Publishers AB, 2012, hind: 5,00 eurot
Sven Azojan, Liharaamat. Kodu & Aed,
Forma Media, 2005, hind: 3,50 eurot
S. Kuuse (koostaja), Pirukad,
AS ATA, 1995, hind: 8,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 6,00 eurot
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!