Teema: Joogid
Pealkiri:
Puuvilja- ja marjaveini valmistamise õpetus. Praktiline käsiraamat puuvilja- ja marjaveini valmistamiseks väiketööstusele ja koduseks otstarbeks. 41 joonisega tekstisAutor(id): V. J. Sõtsjanko
Kirjastus: Loodus
Linn: Tartu
Aasta: 1931
Originaalkeel:
Lehekülgi: 80
Seisukord: kohati kulunud ja määrdunud kaaned, pisut määrdunud lehed, sisu olemas ja loetav
Mõõdud: 145 × 215 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Sisu:
Sissejuhatus
Käärimisprotsess
Veinimahla valmistamine
Mahla käärimine
Mahla käärimine dr. Aumanni süsteemi järele
Mahla eest hoolitsemine pärast peakäärimist
Puuvilja-veini valmistamine
Marjaveini valmistamine
Vahuveini valmistamine
Veini vead ja haigused. Veini pastöriseerimine
3., trükk. Esitrükk: Tartu : Loodus, 1927
Märksõnad:
koduvein
tootmine
veinitööstus
käsiraamatud
Hind:
15,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Sven Azojan, Liharaamat. Kodu & Aed,
Forma Media, 2005, hind: 3,50 eurot
S. Kuuse (koostaja), Pirukad,
AS ATA, 1995, hind: 8,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 6,00 eurot
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Jaan Välimaa, Kalatoidud,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1964, hind: 3,50 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!