Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
KalaraamatAutor(id): Angeelika Kang, Maire Suitsu, Lia Virkus
Kujundaja: Aila Utsu
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2005
Originaalkeel:
ISBN: 9985953665
Lehekülgi: 144
Sari: 100 rooga
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 148 × 201 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Kala on oskaja tänulik toiduaine, sest kalaroog valmib kiiresti, ei nõua keerukaid retsepte ega erilisi töövahendeid. Kes aga ennast oskajaks ei pea, võiks enne praktilise tegevuse juurde asumist tähelepanelikult läbi lugeda kogu teoreetilise osa. Selles pakutakse juhatust värske kala äratundmiseks, kala õigeks säilitamiseks, rookimiseks ja fileerimiseks ning muidugi ka igale kalale kõige paremini sobiva kuumtöötlemisviisi valikuks.
Lihtsad tarkused ja kavalused maitsva kalaroa saamiseks on ära toodud lausa punktide kaupa.
Keda aga huvitavad kaugete merede eksootilised annid või peaaegu sama eksootiliseks muutunud Eesti silmud ja jõevähid, saab tulusat õpetust ka nendega ümberkäimise kohta.
Märksõnad:
mereannid
kalad (zool.)
kalatoidud
kokaraamatud
Sarjaandmed: 100 rooga.
Hind:
4,00 EUROtsing autori järgi:
Maire Suitsu, Lia Virkus, Angeelika Kang, Hakkliharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 14,00 eurot
Angeelika Kang, Pille Enden, Lia Virkus, Kirsi- ja ploomikoogid. Magustoidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 10,00 eurot
Angeelika Kang, Kodukiri, Pirukaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 1999, hind: 3,50 eurot
Angeelika Kang, Kodukirja parimad palad,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 5,00 eurot
Retseptid: Anni Arro, Angeelika Kang, Epp Mihkels. Toimetanud: Eva Mere, Sahver. Lihtsad hoidised,
Menu Kirjastus, 2009, hind: 16,00 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, Šokolaad. Lihtsatest küpsistest hõrkude kookideni,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 20,00 eurot
Angeelika Kang ja Lia Virkus, Pastaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 9,00 eurot
Angeelika Kang, Maire Suitsu ja Lia Virkus, Linnuliha,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 10,00 eurot
koostaja Aivar Hanson ; toimetaja Angeelika Kang, Kokteil. Moodsad kokteilid Eesti ja Soome parimatelt baarmenitelt,
Eesti Ekspress, 2010, hind: 11,00 eurot
Angeelika Kang, Pannkoogiraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 5,00 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, Pille Enden. Koostanud Maire Suitsu, 100 linnuliharooga,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 15,00 eurot
Pille Enden, Angeelika Kang, Lia Virkus, 100 kooki Pereköögist,
Ajakirjade Kirjastus, 2002, hind: 11,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Maire Suitsu, Lia Virkus, Angeelika Kang, Hakkliharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 14,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk. Retseptid. Nõuanded 2013/7,
Septyni Menai, 2013, hind: 2,50 eurot
Jäätised, sorbetid, parfeed ja granitad,
Sinisukk, 2014, hind: 10,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Veronika Nuter, Hullutavad hoidised,
A-meediagrupp, 2012, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Enn Tobreluts, Liharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 15,00 eurot
Loone Ots, Marko Kulver, Esimene Eesti kokaraamat. Valik retsepte aastast 1781,
Menu Kirjastus, 2011, hind: 35,00 eurot
Anne Kangur, Vene köök,
Odamees, 2003, hind: 9,00 eurot
Ramsay Gordon, Maailma köök,
Best Life, 2010, hind: 20,00 eurot
Kokaraamatud all on 2351 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!