Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: 
Kuldaväärt kanaAutor(id): August Alop, Martti Koppel
Kujundaja: Kertu Peet
Kirjastus: Erahariduskeskus
Linn: 
Aasta: 2000
Originaalkeel: 
Lehekülgi: 66 
Sari: Soolatera 
Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 149 × 214 mm
Suurus: piklikus tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
#T145# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 197
See käepärane ja väike raamat on kummardus ühele toiduklassikuist - kanale. Raamatusarja «Soolatera» esimene raamat kannab endas ideed pakkuda uusi ja vahvaid ideid köögiproffide pilgu ja käe läbi.
Martii Koppel on pikka aega töötanud meie edumeelsemate hotellide restoranides, paistnud silma julgete lahendustega tooraine sobitamisel ning suhtunud roogade värviküllusesse kui inspiratsiooni.
Road ja veinid sättis ühte tunnustatud veiniguru August Alop.
Eestlaste toidukultuur on viimastel aastatel väga palju muutunud - otsitakse õhinal kõike uut ja eksootilist. Samas suhtume oma traditsioonilistesse harjumustesse heas mõttes konservatiivseltki. Nii püüamegi raamatusarja koostades neid kahte asja liita, abiks oma ala tõeslised meistrid.
Sari: Soolatera
Hind: 
4,50 EUROtsing autori järgi:
August Alop, Martti Koppel, Delikaatsed desserdid,
Mainori Kirjastus, Erahariduskeskus, 2000, hind: 7,00 eurot
August Alop, Martti Koppel, Geniaalsed grillroad,
AS Erahariduskeskus, Mainori Kirjastus, 2001, hind: 6,00 eurot
August Alop ja Martti Koppel, Külluslik kala,
Erahariduskeskus, 2001, hind: 7,00 eurot
August Alop ja Martti Koppel, Teistmoodi tordid,
Erahariduskeskus, 2001, hind: 5,00 eurot
August Alop ja Martti Koppel, Asjalikud aedviljad,
Erahariduskeskus, 2001, hind: 5,00 eurot
Teema 
Kokaraamatud alla viimati lisatud: 
Maire Suitsu, Lia Virkus, Angeelika Kang, Hakkliharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 14,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk. Retseptid. Nõuanded 2013/7,
Septyni Menai, 2013, hind: 2,50 eurot
Jäätised, sorbetid, parfeed ja granitad,
Sinisukk, 2014, hind: 10,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Veronika Nuter, Hullutavad hoidised,
A-meediagrupp, 2012, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Enn Tobreluts, Liharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 15,00 eurot
Loone Ots, Marko Kulver, Esimene Eesti kokaraamat. Valik retsepte aastast 1781,
Menu Kirjastus, 2011, hind: 35,00 eurot
Anne Kangur, Vene köök,
Odamees, 2003, hind: 9,00 eurot
Ramsay Gordon, Maailma köök,
Best Life, 2010, hind: 20,00 eurot
Kokaraamatud all on 2353 raamatut. Klõpsa 
siia, et näha täielikku loendit!