Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
76 Koržetsi kalaroogaAutor(id): Kaarel Koržets
Kujundaja: Ivi Lipp
Kirjastus: A-meediagrupp
Linn: Tallinn
Aasta: 2013
Originaalkeel:
ISBN: 9789949933044
Lehekülgi: 56
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 230 × 170 mm
Suurus: piklikus tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 036
Selle raamatu autor Kaarel Korzets astub oma isa jälgedes ja pakub lihtsamaid ja keerukamaid, kiiresti valmivaid ja ka aeganõudvamaid kalasuppide ja –padade, eel- ja pearoogade retsepte.
Lisaks saab väikese ülevaate selle kohta, mida peaks silmas pidama kalade ostmise, puhastamise, fileerimise ning roogadeks muutmise juures.
Variantpealkiri Seitsekümmend kuus Koržetsi kalarooga
Märksõnad
kalad (zool.)
kalatoidud
toiduvalmistamine
kalad (zool.)
kalatoidud
toiduvalmistamine
kokaraamatud
Hind:
13,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
S. Masso, O. Relve, Supid ja ühepajatoidud,
Valgus, 1984, hind: 3,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Rootsi laud kodusel peol,
ATA-Raamat, 1999, hind: 5,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1975, hind: 6,00 eurot
Ernst Friedrich, Õlu. 50 retsepti spetsiaalselt selle raamatu jaoks,
Avita, 2001, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Salme Masso ja Olga Relve, Supid ja ühepajatoidud,
Valgus, 1981, hind: 4,00 eurot
Armin Klais ja Monika Klais, Kohupiimatoidud,
Valgus, 1968, hind: 2,00 eurot
Laine Remmelgas, Magustoidud (käsiraamat),
Valgus, 1985, hind: 2,00 eurot
Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele,
1991, hind: 1,50 eurot
Patti Delmonte, Kokka ise kassile! Tervislikud toidud - suurepärased retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 4,50 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!