Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Juust meie toidulaualAutor(id): Koostanud: S. Vitsur
Kirjastus: ETKVL Kaubandusliku Reklaami Valitsus
Linn: Tallinn
Aasta:
Originaalkeel:
Lehekülgi: 8
Seisukord: kasutatud raamat, kaaned kulunud, sisu olemas ja loetav
Mõõdud: 150 × 200 mm
Suurus: tavaformaat, pehmes köites voldik
Sisu:
Antikvariaat:
Voldik tutvustab juustu kasulikke omadusi, erinevaid juustusorte ning juustutoitude retsepte.
Märksõnad:
kokaraamatud
toit
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Juust meie toidulaual, Koostanud: S. Vitsur, ETKVL Kaubandusliku Reklaami Valitsus Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Otsing autori järgi:
Selma Vitsur, Atlandi kalu toiduks,
Valgus, 1967, hind: 2,50 eurot
S. Vitsur, Miks lahjad piimatooted on kasulikud,
Valgus, 1974, hind: 4,00 eurot
Koostanud: Elle Reeder, Selma Vitsur, Igast konservist maitsev roog,
Valgus, 1970, hind: 5,00 eurot
Koostanud Selma Vitsur, Neli lindu- kui palju roogi!,
Valgus, 1976, hind: 2,50 eurot
S. Vitsur, Atlandi kalu toiduks,
Valgus, 1969, hind: 2,20 eurot
Koostanud Selma Vitsur, Sulatatud juust,
Valgus, 1972
E. Vitsur, Ants Kala, Väliskapitali osalusega ettevõtted Eestis: kordaminekud, probleemid ja perspektiivid,
Eesti Teaduste Akadeemia, 1993
Endel Vitsur, Välisinvesteeringute ja välislaenude efektiivsuse suurendamine Eesti majanduses,
Eesti Majanduse Instituut, 1998
Aivo Reiner ja Endel Vitsur, Sotsialistlik tootmiskoondis,
Valgus, 1974
Koostanud: S. Vitsur, Keeduvorstid,
Valgus, 1973
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Maire Suitsu, Lia Virkus, Angeelika Kang, Hakkliharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 14,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk. Retseptid. Nõuanded 2013/7,
Septyni Menai, 2013, hind: 2,50 eurot
Jäätised, sorbetid, parfeed ja granitad,
Sinisukk, 2014, hind: 10,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Veronika Nuter, Hullutavad hoidised,
A-meediagrupp, 2012, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Enn Tobreluts, Liharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 15,00 eurot
Loone Ots, Marko Kulver, Esimene Eesti kokaraamat. Valik retsepte aastast 1781,
Menu Kirjastus, 2011, hind: 35,00 eurot
Anne Kangur, Vene köök,
Odamees, 2003, hind: 9,00 eurot
Ramsay Gordon, Maailma köök,
Best Life, 2010, hind: 20,00 eurot
Kokaraamatud all on 2351 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!