Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Traditsioonilised ja uued hoidisedAutor(id): Lynda Brown
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2012
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Lii Tõnismann
ISBN: 9789985325506
Lehekülgi: 352
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Mõõdud: 195x235 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Sellest raamatust leiab nii vanad kui ka uued hoidistamisvõtted ja retseptid, nii magusate kui ka soolaste koduste hõrgutiste valmistamiseks, kusjuures autor propageerib pigem loomingulist katsetamist kui oma köögi konservivabrikuks muutmist. Raamatus leidub üle 180 retsepti, mida on kohandatud kaasaegse kokakunsti maitsele ja milles kasutatakse pigem looduslikke säilitajaid kui suhkrut. Soovitatakse häid ja lihtsaid vahendeid ning iga saaduse jaoks parimaid hoidistamisviise. Kõiki koduseid hoidistamismeetodeid illustreerivad fotod.
Hind:
23,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
Aaro Lode, Kristjan Lepp, Tai köök,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 15,00 eurot
Koostaja: Pille Petersoo, Nami-Nami. Maailma maitsed,
Varrak, 2013, hind: 12,00 eurot
Gönül Paksoy, Türgi köök,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 17,00 eurot
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Kokaraamatud all on 2361 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!