Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide tehnoloogilistele osakondadeleAutor(id): Nikolai Ivanovitš Kovaljov, Pjotr Dmitrijevitš Grišin
Kirjastus: Eesti Riiklik Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 1957
Originaalkeel:
Lehekülgi: 296
Seisukord: veidi kulunud kaaned, veidi plekilised sisekaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 150 × 220 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 017
toiduainete töötlemine, toiduainetetehnoloogia, toitlustamine, toitlustusettevõtted, toiduvalmistamine, kokandus, kutsekooliõpikud, toiduretseptid, kokaraamatud
Originaali pealkiri Технология приготовления пищи. Eesti keeles
Hind:
15,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Maire Suitsu, Lia Virkus, Angeelika Kang, Hakkliharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 14,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk. Retseptid. Nõuanded 2013/7,
Septyni Menai, 2013, hind: 2,50 eurot
Jäätised, sorbetid, parfeed ja granitad,
Sinisukk, 2014, hind: 10,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Veronika Nuter, Hullutavad hoidised,
A-meediagrupp, 2012, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Enn Tobreluts, Liharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 15,00 eurot
Loone Ots, Marko Kulver, Esimene Eesti kokaraamat. Valik retsepte aastast 1781,
Menu Kirjastus, 2011, hind: 35,00 eurot
Anne Kangur, Vene köök,
Odamees, 2003, hind: 9,00 eurot
Ramsay Gordon, Maailma köök,
Best Life, 2010, hind: 20,00 eurot
Kokaraamatud all on 2351 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!