Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kalkulatsiooniõpetus. ToitlustamineAutor(id): Õile Aavik
Kujundaja: Tiina Alver
Kirjastus: Ilo
Linn: Tallinn
Aasta: 2007
Originaalkeel:
ISBN: 9789985578896
Lehekülgi: 48
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 165 × 235 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, pehmes köites
Sisu:
Õpik on mõeldud eelkõige kokaeriala omandajatele, aga samuti kõigile neile, kes õpivad toitlustamise korraldust laiemalt, ka kodumajanduse õppijatele. Õpikus käsitletakse hinnakujundust toitlustusasutuses, kaalu ja mahu vahekordi, koguse arvutamist ja selle hinna määramist, portsjoni kalkulatsiooni jms.
Õpiku juurde on olemas ka töövihik.
Märksõnad:
raamatupidamine
toitlustusettevõtted
hinnakujundus
finantsarvestus
toitlustamine
kulude arvutlus
kutsekooliõpikud
Hind:
8,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Praetud lihatoidud,
International Masters Publishers AB, 2012, hind: 5,00 eurot
Sven Azojan, Liharaamat. Kodu & Aed,
Forma Media, 2005, hind: 3,50 eurot
S. Kuuse (koostaja), Pirukad,
AS ATA, 1995, hind: 8,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 6,00 eurot
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!