Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Türgi köökAutor(id): Gönül Paksoy
Kujundaja: Meelis Piller, Kristjan Lepp
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2010
Originaalkeel: türgi keel
Tõlkija: Kristi Saar
ISBN: 9789949454242
Lehekülgi: 327
Sari: Rahvusköögid
Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 180 × 246 mm
Suurus: tavaformaadist veidi suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Türgi köögikunst on pika ajalooga, suurte traditsioonidega, värvikirev, kontrastiderohke ja väga maitsev. Õitsengu ja maailmakuulsuse saavutas türklaste kokakunst Osmani impeeriumi ajal, kuid head rooga osati Türgis valmistada juba ammu enne seda.
Raamat «Türgi köök» esitleb selle vaimustavalt rikka toidukultuuri parimaid ehteid. Autor Gönül Paksoy, kes muuseas tuntud ka moekunstniku ja disainerina, matkab läbi erinevate toorainete ja valmistusviiside, lihtsate ja keerulisemate retseptide. Türgi köök – see on palju enamat kui kogu maailmale tuntud kebab. Rikkalikud kala- ja mereanniroad, köögiviljatoidud, toidud oliiviõliga, lugematud erinevad dolmad ja väga maitsvad saialised, erinevad pilafid... Kõik väärib järele tegemist.
Märksõnad:
rahvustoidud
Türgi
kokaraamatud
Sari: Rahvusköögid
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Türgi köök, Gönül Paksoy, Ajakirjade Kirjastus 2010Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
retseptide autorid: Õile Aavik, Terje Jürgens, Heli Kruusamägi, Marina Madisson, Elle Möller, Rosa Paimets, Ingrid Ploom, Elle Pool-Juhkanson, Liia Saatre, Taisi Talviste, Sergei Tšekmarjov, Kadi Viks, Viiu Viks, Eesti jõuluküpsetised ja -joogid. Eesti retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 8,00 eurot
Koostanud Siiri Kirikal, Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2006, hind: 20,00 eurot
Marina Neri, Hõrgud ja ahvatlevad koogid. 140 magusat retsepti,
Koolibri, 2013, hind: 18,00 eurot
Gina Steer, Väike kohviraamat,
Koolibri, 1999, hind: 1,50 eurot
Gina Steer, Väike tomatiraamat,
Koolibri, 1999, hind: 2,50 eurot
tekst: Mollie Thomson, Rosalba Gioffrè, Carla Bardi, Salatid. Minikokaraamat,
Sinisukk, 2004, hind: 4,00 eurot
Elle Reeder, Liha. Kala. Piim,
Valgus, 1996, hind: 7,00 eurot
Silvi Kohu (koostaja), Vormiroad,
OÜ ATA-Raamat, 2000, hind: 4,00 eurot
Angela Laig, Jane Maastik, Kodune leivategu leivaküpsetusmasinaga,
Menu Kirjastus, 2012, hind: 25,00 eurot
Edith Soosaar, Kingitused köögist. Trühvlid, küpsised, pestod, kreemid.,
Menu, 2013, hind: 14,00 eurot
Kokaraamatud all on 2319 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!