Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Lihtsus kokakunstisAutor(id): Paula Särekanno
Kujundaja: Külli Kuusik
Kirjastus: Ruubik Foods OÜ
Linn:
Aasta: 2022
Originaalkeel:
ISBN: 9789916414873
Lehekülgi: 152
Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest
Mõõdud: 240x170
Suurus: Kõvakaaneline
Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele.
See raamat sobib köögiriiulisse kõigile neile, kes soovivad süüa tervislikke ja nauditavaid roogi, aga valmistada neid võimalikult kergelt ja kiirelt. Raamatust leiad 54 retsepti üheksas kategoorias, mis on kõik kannustatud lihtsatest protsessidest. Samuti leiad soovitusi lihtsamaks kokkamiseks ja praktilise poenimekirja, mille abil kodused kapid head toorainet täis varuda.
Siin saavad kokku mõnusad ja kodused maitsed ning huvitavad kooslused. Toidud, mida valmistada nii argiõhtutel kui ka nädalavahetustel. Maiustused, mis on valmistatud täisteratoodetest ja madalama glükeemilise indeksiga magustajate abil ning aitavad murda müüti, et tervislik toit ei paku erilisi naudinguid. Ning nende toitude tegemiseks ei ole vaja määrida mitut kaussi, mitut potti ja liiga palju pingutada.
“Pärast selle raamatu lugemist tekib kohe tahtmine oma perele süüa teha! Siinsed kodused toidud on Paula nägu. Kõik koostisained on poodidest ja turult kergelt kättesaadavad ning igati tervislikud. Retseptid on kokku pandud armastuse ja kirega toidu vastu, mis lubavad sõpru ja peret rõõmustada õigete toitainetega. On üllatavaid kooslusi, näiteks kõrvits ja pirn, mis on uudne ja varem proovimata. Julgustan katsetama kõiki Paula põnevaid ja imelisi retsepte. Head lustimist!”
Emmanuel Wille,
restoranide Olde Hansa ja Chef’s Manu DoubleDecker peakokk
***
Paula Särekanno on toidublogija ja retseptide autor ajakirjades Oma Maitse ning Pere ja Kodu. Oma retsepte jagab ta lugejatega ka oma kodulehel paulasarekanno.com ja Instagramis. Tema retseptid järgivad madala glükeemilise indeksi põhimõtteid, hoides veresuhkru stabiilsena, kuid tegemata maitses allahindlust.
Märksõnad:
Ruubik Foods OÜ
Külli Kuusik
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Lihtsus kokakunstis, Paula Särekanno, Ruubik Foods OÜ 2022Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
retseptide autorid: Õile Aavik, Terje Jürgens, Heli Kruusamägi, Marina Madisson, Elle Möller, Rosa Paimets, Ingrid Ploom, Elle Pool-Juhkanson, Liia Saatre, Taisi Talviste, Sergei Tšekmarjov, Kadi Viks, Viiu Viks, Eesti jõuluküpsetised ja -joogid. Eesti retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 8,00 eurot
Koostanud Siiri Kirikal, Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2006, hind: 20,00 eurot
Marina Neri, Hõrgud ja ahvatlevad koogid. 140 magusat retsepti,
Koolibri, 2013, hind: 18,00 eurot
Gina Steer, Väike kohviraamat,
Koolibri, 1999, hind: 1,50 eurot
Gina Steer, Väike tomatiraamat,
Koolibri, 1999, hind: 2,50 eurot
tekst: Mollie Thomson, Rosalba Gioffrè, Carla Bardi, Salatid. Minikokaraamat,
Sinisukk, 2004, hind: 4,00 eurot
Elle Reeder, Liha. Kala. Piim,
Valgus, 1996, hind: 7,00 eurot
Silvi Kohu (koostaja), Vormiroad,
OÜ ATA-Raamat, 2000, hind: 4,00 eurot
Angela Laig, Jane Maastik, Kodune leivategu leivaküpsetusmasinaga,
Menu Kirjastus, 2012, hind: 25,00 eurot
Edith Soosaar, Kingitused köögist. Trühvlid, küpsised, pestod, kreemid.,
Menu, 2013, hind: 14,00 eurot
Kokaraamatud all on 2319 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!