Fermentatsioonist – ausalt ja Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

"Tai (Berlitz´i reisijuht)""Asetäitja (romaan)""Usu või ära usu""Punane, kollane, sinine""Noor progeja. Üksikasjalik progra..""Tööohutuse ja töötervishoiu k..""Äriuuringute meetodid. Praktilisi..""Abai I. Romaan-epopöa""Ravimid köögilaualt""Vennasvabariik Valgevene""Teistmoodi jõulud""Doktor Dolittle'i reisid""Kaardid lauale""Rob Roy""Mate Hari""Krahv Monte-Cristo 1""Rakvere Gümnaasium 1912-1997""Onkouroloogia (urogenitaalsüsteem..""Õigusvastasus. Süü""Valede ring""Võõrutamisest ja lisatoidust, li..""Eesti kirjakeele seletussõnaraama..""Kahe ookeani saladus. Teaduslik-fa..""Õmbleme seeliku""Halvasti aheldatud Prometheus""Estonian Panorama""Mõõn""Suur loomaraamat lastele""Tadžiki muinasjutte. Saja rahva l..""Loomad meie ümber ""Väike prints""Riigi Teataja 1918 (1. aastakäik,..""Tulumaksuseadus. Kommenteeritud v..""Kuidas rännata ilma hirmuta (CD p..""Keelesõber. VI klassi emakeeleõp..""Herilasepesa""1940. aasta Eestis. Dokumente ja m..""Kuidas süüa...et seedeelundite h..""Neli lugu""Valestre""Tuna. Ajalookultuuri ajakiri 2013/..""Surmani on aega""Mees mulla all""Kalastaja käsiraamat""365 suppi. Erinev supp aasta igaks..""Suur meri Sargasso""Menetlustaktika 1. osa""Põuasinine""Suvised nurmed. Valik luuletusi 19..""Miljard mängus""Uni. Hea uni ja teadmine, et lähe..""Eesti notariaadi ajalugu 1918-2003""Loojangul lahkume Tallinnast""Katariina portree""Roosipärg. Vanad salmid""Astroloogia ja horoskoobid""Hämarad alleed. Europeia sari""Džuudopoisid (jutustused)""Sütevalgus. Viies luulekogu. Püh..""Laanepüü""Hitler. Olulisi fakte""Tartu rahutused. Valik jutte""Amfiibinimene. Maailmavalitseja""Tervendaja 2015/6""Operatiivse sünnitusabi praktikum..""Eesti linnad ja linlased. XVIII sa..""Eesti Vabariigi kindralid ja admir..""Mureaja laps""Madonna Like An Icon""Teateid Bardo eeskojast""Scarlett 1-4""Tervendaja 2016/8""Olla nagu tiiger""Ripporg""Kõrge Kuningas (5. osa)""Komissar Reks""Kriminaalne suvevaheaeg. Kuuenda A..""Puidust kujunduselemendid koduaias""Inimkeha saladused""Legend""Matemaatika XI klassile""Prints ja kerjus""Ederlezi""Pruutneitsi""Viru lauliku laulud""Laulusõbrad""Teeline ja tähed. Eurooplase Karl..""Smiley meeskond""Sabatäht""Tere! Sind ma otsisin!""Homne Tallinn""Heas ja halvas""Ema süda I osa""Kalender 2010""hulgakesed""Rändajad Soome sillal""Tööõpetus VII-VIII klassile El..""Mowgli""Viimane lihv""Klaasipuhujad""Miljonid eimillestki""Theory of Knowledge""Koopia""Kes/mis septembrikuus on sündinud""Mõtisklusi Eestimaast""Alfredssoni afäär""Räpina Sovhoostehnikum""Seitsmes sakrament""Hiinlase eksirännakud Hiinamaal""Pan Wolodyjowski VI""Neerukivitõbi""Esimene surma...""Arheoloogilised välitööd Eestis..""Laule pulmadeks""Need naabrid""Whiskey Beach""Tüdruk, 15, sarmikas, kuid sõge""7 kava rikkuse ja õnne saavutamis..""Wanradt-Koelli katekismus. Targa l..""Arheoloogilised välitööd Eestis..""Sinule, Tiu""Agulist maailmaareenile. Jane Salu..""Kultuurisemiootika. Tekst - kirjan..""Microsoft FrontPage 2000. Käsiraa..""Igavene poisike""Noorte õigusliku sotsialiseerumis..""Vikont de Bragelonne ehk Kümme aa..""Laulge kaasa! 32""Elutee""Viimane vaimudetund: kakskümmend ..""Siluett 1990. Kevadmood 90""Tulbid Augustale""Darwini auhinnad 2""Sinine negatiiv""Bütsantsi ja Araabia kalifaadi ku..""Laevandusuudised""Ladina keele grammatika""Piibussaare""Kiusamine""Finitis duodecim lustris""Kolmas Silm 2004/8""Tuul tuli""Tuli öös""Kenad kombed""Sõjas kasvanud poisid. Eesti mees..""Purpurpunaste pilvede maa. Teadusl..""Pärlid surevad pikkamisi""Stiiligiid. Leia oma stiil""Uus Testament ja Psalmid ehk Vana ..""Dorian Gray portree"
150 tk kogusumma: 1322,50 EUR

Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits
Autor(id): Rain Kuldjärv
Kujundaja: Mai-Liis Raidaru


Kirjastus: Pegasus
Linn: Tallinn
Aasta: 2023
Originaalkeel:
ISBN: 9789916165539
Lehekülgi: 176

Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest

Mõõdud: 240x170
Suurus: Kõvakaaneline

Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele.

Raamat “Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt” on muhe käsitlus hapendamise ja kääritamise teooriast ning jagab palju praktilisi nippe ja retsepte. Siin on soovitusi nii traditsioonilisi maitseid austavale hapendajale kui ka maitsenüansse hindavale julgele katsetajale. Autor õpetab, kuidas lisaks kurkidele ka teisi köögivilju hapendada, valmistada erinevaid kimtšisid ning maailma parimat seenesalatit. Põgusalt saab tutvuda ka hapendatud piimatoodete ja vürtsikilude valmistamisega. Loomulikult ei puudu siit ka kääritatud jookide valmistamise juhendid. See raamat on valminud tänu autori aastatepikkustele teadusuuringutele ja suurele isiklikule huvile fermentatsiooni vastu. Autori soov on, et fermenteeritud toitude populaarsus kasvaks ja need satuks sagedamini eestlaste toidulauale. Fermenteeritud toit on tervislik ja toetab seedimist ning immuunsüsteemi. Korrektselt hapendatud ja kääritatud toit säilib kaua ning on seeläbi parem ka keskkonnale, sest vähendab toidu raiskamist Katseta julgelt retseptidega ja mitmekesista oma toidulauda! Rain Kuldjärv on toiduteadlane, -uuendaja ja -entusiast ning ekspert fermentatsiooni ja sensoorika valdkonnas. Ta on töötanud üle 15 aasta Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuses (TFTAK), kus ta praegu juhib funktsionaalsete toitude ja jookide arendussuunda. Raini igapäevatöö eesmärk on arendada koostöös Eesti ettevõtetega uudseid, tervislikke ja innovaatilisi tooteid, mis on konkurentsivõimelised ka maailmaturul. Rain teab Eesti toitu läbi ja lõhki – ta on juba mitu aastat konkursi “Eesti parim toiduaine” valimiskomisjoni esimees, “Parima talutoidu” komisjoni esimees ja Tunnustatud Eesti Maitse pääsukesemärgi komisjoni liige.

Märksõnad:
Kirjastus Pegasus
fermentatsioon
hapendamine
toiduainete töötlemine
köögiviljad
seened
joogid
piimatooted
kilu
toiduretseptid
käsiraamatud

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud