Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
LiharaamatAutor(id): Enn Tobreluts
Kujundaja: Aila Utsu
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2004
Originaalkeel:
ISBN: 9985953622
Lehekülgi: 208
Sari: 100 rooga
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 175 × 250 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 076
Miks peaks inimene liha sööma? Millest on parim teha šašlõkki, strooganovi, guljašši, grill-liha jms? Kuidas ja milliste maitseainetega maitsestada liha? Kuidas valmistada erinevaid glasuure, kastmeid, paneeringuid? Nendele ja paljudele teistele lihatoite puudutavatele küsimustele leiate vastused siit raamatust. Lisaks erinevate lihaliikide
tutvustused (sea-, veise-, vasika-, lamba- ja ulukiliha) ning valmistusviisid ja üle 100 retsepti koos pildiga valmisroast.
liha, toiduvalmistamine, sealiha, veiseliha, vasikaliha, lambaliha, ulukiliha, lihatoidud, kokaraamatud
Raamat sarjast 100 rooga
Hind:
15,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kadri Kroon, Urvo Ugandi, Andrus Laaniste, Vein ja toit,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 18,00 eurot
Laine Remmelgas, Magustoidud (käsiraamat),
Valgus, 1985, hind: 2,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1975, hind: 5,00 eurot
Anni Arro, Läbi lillede. Vanaemast inspireeritud retseptid,
EKSA, 2023, hind: 30,00 eurot
Oksana Putan, Vene köök. Suur pirukaraamat,
TEA, 2018, hind: 40,00 eurot
Hanno Kask, Kala suitsutamise raamat,
Kalastaja Raamat, 2013, hind: 17,00 eurot
Merilin Taimre (Paljas Porgand), Mu süda kuulub kolmele: toidule, tervisele ja minule. 15 supertoitu ja 60 tervislikku retsepti keha heaks,
Pegasus, 2016, hind: 15,00 eurot
Jamie Oliver, Jamie teeb,
Pegasus, 2014, hind: 25,00 eurot
Anni Arro, Haapsalu kohvikuid ja retsepte,
EKSA, 2018, hind: 20,00 eurot
Tuuli Mathisen, Koduköögi kuldvara. Leivast kuni jäätiseni,
Pegasus, 2013, hind: 20,00 eurot
Kokaraamatud all on 2349 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!