Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kala. 80 klassikalist ja tänapäevast roogaAutor(id): Joanna Farrow
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2007
Originaalkeel:
Tõlkija: Ingrid Järv
ISBN: 9789985313053
Lehekülgi: 128
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 275x160
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Üks kala valmistamise kõige ahvatlevamaid aspekte on selle kiirus ja uskumatu lihtsus. Kõigest mõnest maitsvast põhikomponendist ja loomulikult võimalikult värskest kalast saab valmistada suurepäraseid hõrgutisi.
Sellest raamatust leiate 80 maitsva ja lihtsalt valmistatava kalaroa retsepti: tavalise ahjukala ja Jaapani sushi, Hispaaniast pärit paella, kalamehe piruka, kalasupid ja –hautised ning palju muud. Lisaks on raamatus palju infot erinevate kalade ja nende töötlemise kohta: alatest värske kala ostmisest, puhastamisest ja fileerimisest kuni maitsestamise ja kastmeteni.
Originaali pealkiri Fish : 80 of the best recipes. Eesti keeles
Märksõnad:
Varrak
kalatoidud
kokaraamatud
Hind:
13,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kadri Kroon, Urvo Ugandi, Andrus Laaniste, Vein ja toit,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 18,00 eurot
Laine Remmelgas, Magustoidud (käsiraamat),
Valgus, 1985, hind: 2,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1975, hind: 5,00 eurot
Anni Arro, Läbi lillede. Vanaemast inspireeritud retseptid,
EKSA, 2023, hind: 30,00 eurot
Oksana Putan, Vene köök. Suur pirukaraamat,
TEA, 2018, hind: 40,00 eurot
Hanno Kask, Kala suitsutamise raamat,
Kalastaja Raamat, 2013, hind: 17,00 eurot
Merilin Taimre (Paljas Porgand), Mu süda kuulub kolmele: toidule, tervisele ja minule. 15 supertoitu ja 60 tervislikku retsepti keha heaks,
Pegasus, 2016, hind: 15,00 eurot
Jamie Oliver, Jamie teeb,
Pegasus, 2014, hind: 25,00 eurot
Anni Arro, Haapsalu kohvikuid ja retsepte,
EKSA, 2018, hind: 20,00 eurot
Tuuli Mathisen, Koduköögi kuldvara. Leivast kuni jäätiseni,
Pegasus, 2013, hind: 20,00 eurot
Kokaraamatud all on 2349 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!