Teema: Joogid
Pealkiri:
Kalev Kesküla uus veinijuhtAutor(id): Kalev Kesküla
Kujundaja: Aet Linden, Maire Pukk
Kirjastus: Eesti Ekspressi Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2007
Originaalkeel:
ISBN: 9789985985441
Lehekülgi: 530
Seisukord: veidi pleekinud kaaned, muidu normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 150 × 225 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Kalev Kesküla uus veinijuht on eelmisega võrreldes täitsa uus raamat. Endistviisi on raamatus veinimaade ülevaated, aga veinid on enamasti uued, sest eelmisest veinijuhist möödunud kolme aastaga on meie valik tublisti muutunud. Pudelipildi, maitsekirjelduse ja toidusoovitusega on esitatud 750 huvipakkuvat, autori lemmikud on tähistatud aumärgiga. Entsüklopeediaartiklid tootjate kohta pakuvad põhifakte sadadest tuntud veinitegijaist, aimu saab nii veiniperekondadest kui nende loomingu paremikust.
Märksõnad:
veinitööstus
vein
sordid
teatmikud
Hind:
21,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kadri Kroon, Urvo Ugandi, Andrus Laaniste, Vein ja toit,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 18,00 eurot
Laine Remmelgas, Magustoidud (käsiraamat),
Valgus, 1985, hind: 2,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1975, hind: 5,00 eurot
Anni Arro, Läbi lillede. Vanaemast inspireeritud retseptid,
EKSA, 2023, hind: 30,00 eurot
Oksana Putan, Vene köök. Suur pirukaraamat,
TEA, 2018, hind: 40,00 eurot
Hanno Kask, Kala suitsutamise raamat,
Kalastaja Raamat, 2013, hind: 17,00 eurot
Merilin Taimre (Paljas Porgand), Mu süda kuulub kolmele: toidule, tervisele ja minule. 15 supertoitu ja 60 tervislikku retsepti keha heaks,
Pegasus, 2016, hind: 15,00 eurot
Jamie Oliver, Jamie teeb,
Pegasus, 2014, hind: 25,00 eurot
Anni Arro, Haapsalu kohvikuid ja retsepte,
EKSA, 2018, hind: 20,00 eurot
Tuuli Mathisen, Koduköögi kuldvara. Leivast kuni jäätiseni,
Pegasus, 2013, hind: 20,00 eurot
Kokaraamatud all on 2349 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!