Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: 
Keeduvorsttoodete tootmine. Metoodiline juhendAutor(id): Koostanud Meili Rei
Kirjastus: ENSV Liha- ja Piimatööstuse Ministeerium
Linn: Tallinn
Aasta: 1983
Originaalkeel: 
Lehekülgi: 102 
Seisukord: kasutatud raamat, kaaned veidi kulunud ja määrdunud, sisu olemas ja loetav
Suurus: tavaformaat, pehme köide
Sisu:
Käesolevas metoodilises juhendis on toodud keeduvorsttoodete (mustriliste vorstide, keeduvorstide, viinerite, sardellide ja lihaleibade) tootmise põhinõuded. Juhendu on ette nähtud lihatööstuse tööliste väljaõpetamiseks, kuid võib olla kasulik ka Eesti Põllumajanduse Akadeemia lihatehnoloogia osakonna üliõpilastele.
Märksõnad:
toiduainetööstus
lihatööstus
lihatooted
vorstid
tootmistehnoloogia
juhendid
Hind: - 

 Hetkel on otsas*
*Jäta enda 
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Keeduvorsttoodete tootmine. Metoodiline juhend, Koostanud Meili Rei, ENSV Liha- ja Piimatööstuse Ministeerium 1983Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Otsing autori järgi:
Meili Rei, Tapasaaduste tehnoloogia,
Valgus, 1986, hind: 11,00 eurot
Valve Luts ja Meili Rei, Vorstivalmistaja käsiraamat,
1991
Priit Soosaar, Meili Rei, Lihatoodete valmistamise tehnoloogia. 70 retsepti ja valmistamisviisi Saksa firma Indasia Gewürzwerk GmbH maitse- ja lisaainetega,
Eesti Loomaarstide Ühing, 1996
Koostanud Meili Rei, Subprodukt- ja veretoodete tootmine. Metoodiline juhend,
ENSV Liha- ja Piimatööstuse Ministeerium, 1986
Teema 
Kokaraamatud alla viimati lisatud: 
Epp Mihkels, Sushi,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 7,00 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Angeelika Kang, Hakkliharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 14,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk. Retseptid. Nõuanded 2013/7,
Septyni Menai, 2013, hind: 2,50 eurot
Jäätised, sorbetid, parfeed ja granitad,
Sinisukk, 2014, hind: 10,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Veronika Nuter, Hullutavad hoidised,
A-meediagrupp, 2012, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Enn Tobreluts, Liharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 15,00 eurot
Loone Ots, Marko Kulver, Esimene Eesti kokaraamat. Valik retsepte aastast 1781,
Menu Kirjastus, 2011, hind: 35,00 eurot
Anne Kangur, Vene köök,
Odamees, 2003, hind: 9,00 eurot
Kokaraamatud all on 2353 raamatut. Klõpsa 
siia, et näha täielikku loendit!