Teema: Joogid
Pealkiri: 
Tee. Omadused. Tõmmised. Rituaalid. Retseptid. Avasta tee võlumaailmAutor(id): Linda Gaylard
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2017
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Eve Rütel
ISBN: 9789985341322
Lehekülgi: 224 
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 202 × 240 mm
Suurus: tavaformaadist veidi suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 177
Avasta ideaalse tõmmise valmistamise saladused ja õpi, kuidas degusteerida teed nagu proff. Sukeldu teemaailma ja arenda oma kirg selle joogi vastu uuele tasemele. Uuri, kuidas teepõõsad, kasvutingimused, kasvatuspiirkonnad, saagikoristus ja teesegude kombineerimine mõjutavad igapäevase tee maitset, aroomi ja kvaliteeti.
Raamatus on ka taimeteedele pühendatud peatükk ning üle 100 teeretsepti, mis viivad sind igapäevasest tassikesest teest kaugemale – maailma, mis on tulvil ajalugu, rituaale ja hõrke maitseelamusi
Kaanepealkiri Tee : avasta tee võlumaailm : omadused, tõmmised, rituaalid, retseptid
Originaali pealkiri The tea book. Eesti keeles
Märksõnad 
tee
teepõõsas
sordid
tseremooniad
taimeteed
rituaalid
kultuuriajalugu
toiduretseptid
Hind: 
16,00 EURTeema 
Kokaraamatud alla viimati lisatud: 
Epp Mihkels, Sushi,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 7,00 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Angeelika Kang, Hakkliharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 14,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk. Retseptid. Nõuanded 2013/7,
Septyni Menai, 2013, hind: 2,50 eurot
Jäätised, sorbetid, parfeed ja granitad,
Sinisukk, 2014, hind: 10,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Veronika Nuter, Hullutavad hoidised,
A-meediagrupp, 2012, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Enn Tobreluts, Liharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 15,00 eurot
Loone Ots, Marko Kulver, Esimene Eesti kokaraamat. Valik retsepte aastast 1781,
Menu Kirjastus, 2011, hind: 35,00 eurot
Anne Kangur, Vene köök,
Odamees, 2003, hind: 9,00 eurot
Kokaraamatud all on 2353 raamatut. Klõpsa 
siia, et näha täielikku loendit!