Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
GarneerimineAutor(id): Rudolf Biller
Kujundaja: Lena Thorborg
Kirjastus: Sinisukk
Linn:
Aasta: 1997
Originaalkeel:
ISBN: 9985812859
Lehekülgi: 96
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 191 × 252 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL.120
Kuidas teha pilkupüüdvat kartulirooga, serveerida kaunilt võid, pakkuda põnevaid kooke? Siin on üle 200 nõuande puuviljade, köögiviljade, munade, või, leiva, kokteilisuupistete, kookide ja tortide garneerimiseks. Kata suur peolaud või muuda argipäevaeine mõne lihtsa võttega säravamaks. Nii lihtsamate kui keerukamate võtete kohta on täpsed kirjeldused sõnas ja pildis. Paku vahvaid vigurkooke! Lõika tomatist kaunis roos! Valmista hõrgutav banaanipaat! Üllata mõne erilise tordiga!
kokaraamatud
Hind:
10,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kadri Kroon, Urvo Ugandi, Andrus Laaniste, Vein ja toit,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 18,00 eurot
Laine Remmelgas, Magustoidud (käsiraamat),
Valgus, 1985, hind: 2,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1975, hind: 5,00 eurot
Anni Arro, Läbi lillede. Vanaemast inspireeritud retseptid,
EKSA, 2023, hind: 30,00 eurot
Oksana Putan, Vene köök. Suur pirukaraamat,
TEA, 2018, hind: 40,00 eurot
Hanno Kask, Kala suitsutamise raamat,
Kalastaja Raamat, 2013, hind: 17,00 eurot
Merilin Taimre (Paljas Porgand), Mu süda kuulub kolmele: toidule, tervisele ja minule. 15 supertoitu ja 60 tervislikku retsepti keha heaks,
Pegasus, 2016, hind: 15,00 eurot
Jamie Oliver, Jamie teeb,
Pegasus, 2014, hind: 25,00 eurot
Anni Arro, Haapsalu kohvikuid ja retsepte,
EKSA, 2018, hind: 20,00 eurot
Tuuli Mathisen, Koduköögi kuldvara. Leivast kuni jäätiseni,
Pegasus, 2013, hind: 20,00 eurot
Kokaraamatud all on 2349 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!