Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Suur kokaraamatAutor(id):
Kujundaja: Anne Pikkov
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2003
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Marju Algvere, Elo Jakobson, Ingrid Järv
ISBN: 9985307984
Lehekülgi: 608
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 200 × 265 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 249
Kogukas ja praktiline kokaraamat, kus ei anta mitte ainult 1000 mõnusat retsepti igaks elujuhtumiks, vaid tuuakse ära ka 400 lähteaine iseloomustus, 100 töövahendit ja 50 söögitegemise põhinippi. Siit leiab endale kõik vajaliku nii algaja kui ka kogenud kokk, nii tavaliste kui ka eksootiliste toitude armastaja. Suureks abiks on põhjalik register raamatu lõpus.
Originaali pealkiri: The complete cook
kokaraamatud, kokakunst, retseptid, toit, kulinaaria
Hind:
25,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kadri Kroon, Urvo Ugandi, Andrus Laaniste, Vein ja toit,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 18,00 eurot
Laine Remmelgas, Magustoidud (käsiraamat),
Valgus, 1985, hind: 2,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1975, hind: 5,00 eurot
Anni Arro, Läbi lillede. Vanaemast inspireeritud retseptid,
EKSA, 2023, hind: 30,00 eurot
Oksana Putan, Vene köök. Suur pirukaraamat,
TEA, 2018, hind: 40,00 eurot
Hanno Kask, Kala suitsutamise raamat,
Kalastaja Raamat, 2013, hind: 17,00 eurot
Merilin Taimre (Paljas Porgand), Mu süda kuulub kolmele: toidule, tervisele ja minule. 15 supertoitu ja 60 tervislikku retsepti keha heaks,
Pegasus, 2016, hind: 15,00 eurot
Jamie Oliver, Jamie teeb,
Pegasus, 2014, hind: 25,00 eurot
Anni Arro, Haapsalu kohvikuid ja retsepte,
EKSA, 2018, hind: 20,00 eurot
Tuuli Mathisen, Koduköögi kuldvara. Leivast kuni jäätiseni,
Pegasus, 2013, hind: 20,00 eurot
Kokaraamatud all on 2349 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!