Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: 
Tooraine kulu, külm- ja kuumtöötlemise jäätmete ning kao normid toitlustusettevõtteile (väljavõte)Autor(id): 
Kirjastus: Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit
Linn: Tallinn
Aasta: 1977
Originaalkeel: vene keel
Lehekülgi: 112 
Seisukord: kasutatud raamat, kaaned kulunud, sisu olemas ja loetav
Suurus: tavaformaat, pehme köide
Sisu:
Antikvariaat: 
Käesolevas väljaandes on toodud osa toiduainete töötlemise ja kao normide ning väljatulekukaalude kogumikust, mis on ette valmistatud Ühiskondliku Toitlustamise Teadusliku Uurimise Instituudi poolt. Toiduainete töötlemiskadudes ja väljatulekukaaludes on arvesse võetud kõik seni kehtivad täiendused ja muudatused. Selles väljaandes toodud normid on ette nähtud toitlustusettevõtteis kasutamiseks.
Märksõnad:
toitlustusettevõtted
toorained
kulunormid
Hind: - 

 Hetkel on otsas*
*Jäta enda 
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Tooraine kulu, külm- ja kuumtöötlemise jäätmete ning kao normid toitlustusettevõtteile (väljavõte), , Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit 1977Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema 
Kokaraamatud alla viimati lisatud: 
Epp Mihkels, Sushi,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 7,00 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Angeelika Kang, Hakkliharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 14,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk. Retseptid. Nõuanded 2013/7,
Septyni Menai, 2013, hind: 2,50 eurot
Jäätised, sorbetid, parfeed ja granitad,
Sinisukk, 2014, hind: 10,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Veronika Nuter, Hullutavad hoidised,
A-meediagrupp, 2012, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Enn Tobreluts, Liharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 15,00 eurot
Loone Ots, Marko Kulver, Esimene Eesti kokaraamat. Valik retsepte aastast 1781,
Menu Kirjastus, 2011, hind: 35,00 eurot
Anne Kangur, Vene köök,
Odamees, 2003, hind: 9,00 eurot
Kokaraamatud all on 2353 raamatut. Klõpsa 
siia, et näha täielikku loendit!